ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Λίγα λόγια για την εταιρία μας.

Η εταιρία μας

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1987 και από τότε δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής κάθε είδους τεντών, καλυμάτων και ταπετσαριών κυρίως για σκάφη, αλλά και για οικίες και καταστήματα.

To πελατολόγιό μας αποτελείται τόσο από ιδιώτες όσο και από εταιρίες προσφέροντας μεγάλη γκάμα κατασκευών για κάθε σας ανάγκη: από τέντες κάθε μεγέθους και τύπου, bimini & spray-hood, καλύματα, μαξιλάρια & ξαπλώστρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ειδικές κατασκευές όπως τέντες-δωμάτια και πλήθος άλλα προϊόντα.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι, πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, τις δυνατότητές σας και τις ιδιαιτερότητες του σκάφους σας, να βρίσκουμε την καταλληλότερη λύση για μια κατασκευή που θα είναι αποκλειστικά "στα μέτρα σας".

Γνωρίζοντας πλέον καλά τις επιθυμίες των πελατών μας, ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στον χρόνο παράδοσης, ο οποίος αποτελεί για μας δέσμευση καθώς και στην ποιότητα των κατασκευών μας και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο αυτό καθώς και η εξειδικευμένη γνώση μας, πιστεύουμε ότι αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι, άλλωστε, οι καλύτεροι διαφημιστές μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook.

Ακολουθήστε μας στο Google+.

Portfolio

Δείτε δείγματα της δουλειάς μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ποιος είναι ο Χαράλαμπος Λεμπέσης.
 •  
  Μπάμπης Λεμπέσης

  Μπάμπης Λεμπέσης

  Ο Μπάμπης Λεμπέσης γεννήθηκε το 1963 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σε ηλικία 14 ετών άρχισε να ασχολείται με την ιστιοπλοΐα ως αθλητής του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε από την κλάση "Optimist" και συνέχισε μέχρι που έφτασε να αγωνίζεται με σκάφη ανοικτής θαλάσσης. Έχει λάβει μέρος σε δεκάδες αγώνες, εντός και εκτός της χώρας, με σημαντικές διακρίσεις.

  Η αγάπη του για την θάλασσα τον ώθησε να αναζητήσει έναν επαγγελματικό χώρο που να του επιτρέπει να είναι κοντά σε αυτήν. Έτσι από το 1980 ως το 1984 εργάστηκε ως υπάλληλος σε ιστιοραφείο. Στη συνέχεια, για κάποιο διάστημα εργάστηκε ως σκίπερ σε ιστιοπλοϊκά σκάφη και μετά το τέλος της θητείας του στο Πολεμικό Ναυτικό το 1986, άνοιξε στον Άλιμο την δική του επιχείρηση με αντικείμενο την κατασκευή τεντών και καλυμάτων για σκάφη.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η γκάμα των προϊόντων μας.

Παρακάτω θα βρείτε λίστα με τα προϊόντα τα οποία κατασκευάζουμε. Αν επιθυμείτε να παραγγείλετε κάτι που δεν το βλέπετε στην λίστα μας, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε αν μπορούμε να το φτιάξουμε για σας.

 • Τέντες για ιστιοπλοϊκά σκάφη διαφόρων ειδών (με παραπέτα, τσαντήρι κ.α.)
 • Τέντες για ταχύπλοα - bimini Dodgers: spay hood, τέντες-δωμάτια κ.α.
 • Καλύματα ολόσωμα για ιστιοπλοϊικά και ταχύπλοα σκάφη Καλύματα οργάνων, τιμονιών, καρένων κ.α.
 • Μαξιλάρια/στρώματα εσωτερικού χώρου
 • Μαξιλάρια/ξαπλώστρες εξωτερικού χώρου Καθίσματα Καρεκλόπανα
 • Κουρτίνες
 • Θήκες για εργαλεία
 • Πλωτές άγγυρες
 • Σάκους/σακίδια για διάφορες χρήσεις

Αναλαμβάνουμε και κατασκευές για επιχειρήσεις όπως για παράδειγμα καρεκλόπανα/μαξιλάρια για καφετέριες και εστιατόρεια καθώς και διάφορες κατασκευές οικιακής χρήσης (π.χ. καλύματα για εξωτερικές μονάδες air-condition, κουρτίνες, μαξιλάρια κ.α.)

Sunbrella
Dickson
Regatta
Stamoid

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρησιμοποιείστε την φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας ή καλέστε μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

 • Αριστοτέλους 18, Άλιμος 17455
 • T: 210 984 2289, F: 210 984 9096
 • Please use a REAL email address so that we can get back to you.
 • 0 + 6 =